Træning uge 5… tøj til vinterløb

01.02.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise, Samarbejde

Det er ikke altafgørende for mig, at have det helt perfekte træningstøj… i hvert fald ikke lige i starten, når jeg starter på noget nyt, men efter lidt tid, kan jeg ikke lade være med at prøve at finde frem til, hvad der fungerer bedst for mig og det er altså både noget med at det skal være komfortabelt, pænt og også meget gerne funktionelt.

Især her om vinteren mærker man virkelig en forskel på, at have almindelige gamle joggingbukser og en slidt jakke på i forhold til, at have rigtigt løbeudstyr, som løbetights og løbevindjakke. Kulden og blæsten om vinteren kombineret med løb, kan godt være lidt en balancegang… for mig har det taget lidt tid, at finde helt ud af, hvad der fungerer bedst, så man hverken er for varm eller for kold.

 

Her har jeg fundet de dele jeg selv bruger til løb om vinteren. Alle delene er fra Sportskompagniet.dk, som er en webshop med beklædning til alle mulige former for sport. Deres sortiment henvender sig både til mænd og kvinder og mærkerne tæller bl.a. Craft og Fusion, som er nogle af de mærker jeg selv bruger til løb.

Inderst har jeg underbukser, sportsbh og svedtransporterende løbeundertrøje.

Dernæst vinterløbetights, der er en smule tykkere end dem, man bruger om sommeren og en langærmet løbetrøje, der har en lille krave, så halsen ikke bliver kold.

Yderst har jeg en kasket… faktisk bare en gammel én jeg købte til en U2-koncert, en vindtæt løbejakke samt strikvanter.

Det er sjældent, at jeg er nødt til at smide noget af tøjet under mit løb og faktisk også sjældent, at jeg fryser… når først lige den første kilometer er tilbagelagt, så jeg tror jeg har fundet det, der passer mig.

Og i denne uge kom jeg faktisk ud at løbe rigtigt… ude i virkeligheden og ikke bare i centrets varme og tørre lokaler… og det var skønt!

 

Træning i uge 5, så for mit vedkommende sådan ud:

Mandag: zumba 1 time

Tirsdag: træning af bryst og triceps

Onsdag: ingen træning

Torsdag: Pump 1 time

Fredag: ingen træning

Lørdag: løb

Søndag: træning af mave, ryg og biceps

 

Kram! og god søndag!

Udarbejdet i samarbejde med sportkompagniet.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.