Træning uge 6…

08.02.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Billedet er fra sidste weekend, hvor vi lige fik lidt sne.

Jeg får ikke løbet ret meget her om vinteren – dels er det til tider glat og dermed farligt og dels er der ikke ret mange timer, der er lyst, mens jeg har fri… og det med at løbe i mørke…uhh – det er altså endnu mere farligt 😉

Jeg prøver at løbe som opvarmning til min styrketræning, men det bliver kun til et kvarters tid… så på den front, må jeg tage revanche til sommer.

Til gengæld får jeg gået ture.. allerhelst med hunden eller mand og børn – det er både hyggeligt, flot og meget overkommeligt og jeg er så heldig, at jeg bor tæt på både skov og strand og jeg får derfor også roen og den friske luft med helt gratis.

Hvis man holder et raskt tempo og går en tur på en times tid eller mere, er det faktisk rimelig god træning.

Uge 6’s træning:

Mandag: zumba 1 time

Tirsdag: pump 1 time

Onsdag: ingen træning

Torsdag: pump 1 time

Fredag: træning biceps og triceps

Lørdag: løb 7,5 km

Søndag: TRX 1 time

 

Kram! og god søndag!

4 thoughts on “Træning uge 6…

    • Det ser lidt vildt ud, når man lister det op, men jeg har det faktisk bedst, når jeg laver noget hver dag… men jeg har også et arbejde på kontor, der gør, at jeg sidder meget stille 🙂

    • Det kan jeg godt sætte mig ind i… det er ligesom noget andet med en “følgesvend”… og så til med én der altid er klar… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.