Outfit… gammel favoritglimmercardigan

10.02.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

By Malene Birger Cardigan//Acne Flex jeans//Malene Hocke tørklæde//Isabel Marant bælte//Candice Cooper støvler

Hver eneste gang jeg har min grå glimmertrøje fra Malene Birger på, får jeg glimmerkomplimenter – ja, det er et ord… glimmerkomplimenter er jo når man bliver komplimenteret for sin glimmereffekt i en kedelige grå hverdag.

Sådan var det også i går, da jeg var sprunget i glimmertrøjen… og helt ærligt – jeg bliver altså også selv i så godt humør af, at have udsyn til glimtende sølvpalietter og når det så er sat sammen med lun og blød grå strik er det jo næsten lige meget hvad man så har på til.

Har I også en beklædningsdel, der fremkalder glimmerkomplimenter? ;-)

Kram!

 

4 thoughts on “Outfit… gammel favoritglimmercardigan

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email