Good old days…

18.02.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

De siger, at 70’erne kommer til at dominere dette forår og sommer… og arrgh… jeg er ikke vildt begejstret. Det betyder nemlig at vi igen skal til at finde kassebukserne frem, dem af os, der har nogle.

Jeg har ikke… og jeg tror altså heller ikke jeg får det…

Sidst de var fremme, blev jeg lidt grebet af stemningen, men var dog så snusfornuftig, at jeg investerede i et par fra H&M, der ikke kostede alverden… og godt for det – for de blev vist kun brugt 3-4 gange… og de er for længst røget ud.

Meeen ingen regel uden undtagelse… og jeg må sige… at en lille del af 70’erne er jeg helt vild med…. brugt, patineret kernelæder – så man kan meget vel se mig svinge rundt med nedenstående… jeg faktisk rigtig meget gerne endda.

Er den ikke vidunderlig? Den er fra Gucci og derfor ikke billig, men jeg er sikker på, at den bare bliver smukkere og smukkere jo mere den bruges…

Hvis den så sættes sammen med denim og måske lidt hvide blonder, så er det vist så meget 70’er-agtig som jeg kan blive.

 

Kram!

 

2 thoughts on “Good old days…

 1. Det er helt vildt som 70´erne dominerer. Jeg hev mine flared bukser ud af skabet i søndags og fik prøvet dem. Og vildt at jeg ikke har smidt dem ud, måske også meget godt. De blev sidst prøvet for et års tid siden og jeg tænkte at dem kommer jeg aldrig i. Helt klart til skinny jeans.
  Men i søndags kunne jeg altså ikke afvise dem helt ;-))

  Jeg har købt et par sort højtaljet habitbukser i flared fra hm i lørdags, såååå…man skal aldrig sige aldrig. Jeg returnede forresten de sorte platform støvler fra otherstories 😉 tak for din mening, det gjorde udslaget.

  /Chau

  • Sejt at du får gemt tingene… jeg prøver også at gemme, det jeg tror på, men de der flared bukser de er vist bare ikke mig…
   Det lyder dog ellers – lidt ok – med sorte og højtaljede… den kunne jeg godt springe med på, sammen med en tætsiddende bluse måske…nu må vi se – under alle omstændigheder skal det i hvert fald nok ikke være det dyreste par bukser jeg køber ha ha.
   – og selv tak mht. støvlerne… jeg kender godt det at man er i tvivl, men alligevel er lidt bange for, at lade noget gå fra sig… 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.