Fifty shades of Gray…

19.02.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Hvis vi ikke har læst den, har vi i hvert fald hørt om den… “Fifty Shades of Gray” –  og lige nu er Gray-feberen ved at nå nye højder, da filmatiseringen af bøgerne har ramt biograferne for en uges tid siden.

Hvis lige så mange kvinder som har læst bøgerne, skal se filmen er det i hvert fald en succes.

Jeg har selv læst den første bog – og regner da med at jeg skal se filmen… altså! det skal man da… ha ha, men jeg er spændt på hvordan den er, for jeg har indtil nu hørt både rigtig godt om den og mindre godt.

Det er jo en film, der går ret tæt på et emne, som ellers er en smule tabubelagt og jeg har lidt indtryk af at mange synes det er for privat at diskutere… selv med veninderne, men ikke desto mindre er der altså et marked her, som rigtig mange, især kvinder, finder spændende.

Hvad enten man er til den bløde del, som de så smukt kalder “mommy-porn” eller noget af det mere rå, så er der et hav af muligheder for at eksperimentere lidt.

Hos Sexshop.dk har man en Fifty Shades of Gray kollektion, som forfatteren til serien, E.L James, har været med til at designe. Kollektionen er pirrende og sofistikerede og med flere af de elementer, der indgår i bøgerne og filmen.

Her er et lille uddrag:

(og ja, jeg har valgt at vise de mest stuerene)

Hvis man synes, at det hele bare er alt for meget, for grænseoverskridende eller bare for pjattet, så vil jeg lige gøre opmærksom på, at der også kan fås kugler til bækkenbundstræning i kollektionen – og de er, for os kvinder, et virkelig godt redskab til at holde vores bækkenbundsmuskler stærke og dermed undgå at skulle rende på toilettet hver gang vi hopper på en trampolin (og ja, det gør vi jo tit – i hvert fald os med børn)

Kugler – til træning af bækkenbund

Hvad synes I om filmen… jer der har set den?

 

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med sexshop.dk

One thought on “Fifty shades of Gray…

  1. Jeg har set Fifty Shades of Grey 5 gange, og den bliver bare bedre og bedre for hver gang 🙂 Jeg skal altid sørge for, at min mand er hjemme, eller at jeg har noget sexlegetøj liggende i nærheden, for jeg bliver rigtig tændt af at se den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.