Træning uge 8…

22.02.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise, Samarbejde

Som jeg tidligere har fortalt bruger jeg ikke rigtig nogen former for kosttilskud… i hvert fald ikke på daglig basis.

Det er ikke fordi jeg ikke finder det interessant eller virksomt, mere bare fordi jeg endnu ikke helt kan overskue hvad der vil være godt for mig og den måde jeg træner på. Der er jo ingen grund til at købe og spise kosttilskud, hvis man ikke har brug for det.

Når det så er sagt, har jeg faktisk fundet noget som jeg synes er rigtig godt og virker for mig og det er proteinbarer og proteinpulver, så jeg selv kan lave enten barer eller kage, der mætter og som tilfredsstiller den lækkersult jeg nogle gange har efter træning.

Jeg ved jo godt, hvad der er sundt at spise når man lige har trænet, men nogle gange har jeg bare en helt ustyrlig lyst til chokolade og kage (ja, jeg føler næsten at kroppen skriger på det) og i stedet for at give efter kan det tilfredsstille trangen lige at spise en muffin lavet på æg, banan og proteinpulver eller simpelthen en bar med højt proteinindhold.

Jeg har indtil videre bare prøvet mig lidt frem mht. smagen på proteinpulveret og har fundet ud af at vanilje og chokolade er dem jeg synes fungerer bedst at bage af… men det er jo smag og behag.

Hvis I, ligesom jeg har trang til noget lige efter træning, og gerne selv vil lave noget, kan I købe prøver på proteinpulver fra Linuspro til 14,95 kr. for 30 g og så kan man prøve sig lidt frem uden at det koster ret meget – alternativt kan man også købe de færdige proteinbarer med banan og chokoladesmag til 399 kr. for 24 stk…. de er gode 🙂

Træning i uge 8, som har båret præg af, at jeg har haft lidt underskud at tid 🙂

Mandag: zumba 1 time og yoga 1 time

Tirsdag: ingen træning

Onsdag: træning af biceps og bryst

Torsdag: ingen træning

Fredag: Træning af triceps og ryg

Lørdag: ingen træning

Søndag: ingen træning

 

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med Linuspro.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.