Skal vi på tur?

27.02.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Vi har en familiebil, en motorcykel, fire cykler, et løbehjul og to par rulleskøjter af ældre dato, så i virkeligheden burde vi da have nok muligheder for at transportere os rundt til forskellige formål.

Alligevel sker det, at der skal koordineres en del, for at få hverdagen og fritidsaktiviteterne til at gå op i en højere enhed, så derfor har jeg kigget lidt på www.biltorvet.dk. Kan det mon lade sig gøre, for forholdsvis få penge, at erhverve sig bil nr. to? ja, det kan det faktisk.

Jeg har bl.a. fundet en lang række af Citroën C5 til under 20.000kr.  Det er da ok billigt.

Denne er sat til salg for 18.800kr – den er fra 2001 og har kørt 221.000km.

Biltorvet er danmarks største markedspladser for brugte biler og det ejes af mere end 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele landet og lige nu er der mere end 44.000 biler i deres database, så der er altså lidt at vælge imellem.

Hvis man ikke lige springer på den første og bedste bil man ser… eller som jeg finder 😉 har man mulighed for at opstille en masse søgekriterier på Biltorvets forside. Bl.a. kan man søge på type, mærke, model, årgang og pris og man vil derved kun få vist de biler der er til salg, som opfylder ønskerne.

Er man en smule på herrens mark med hensyn til brugte biler findes der på hjemmesiden en samlig af biltests, som man kan læse helt gratis – den findes her. (jeg har kigget lidt her, for jeg er nemlig ikke en ørn til biler)

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med Biltorvet.dk

One thought on “Skal vi på tur?

  1. Drømmer også om bil nummer 2. Har gået og luret på en Fiat 500 😀 bare tøvende. Bange for at det alligevel kan løbe op med afgifter, benzin, syn og rep. Men det kunne godt nok vær fedt.

    Bedste hilsner
    Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.