Træning uge 11…

15.03.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Billedet er lånt fra taenk.dk

I langt det meste sportstøj står der, at det skal vaskes ved 30 grader og ja, det er sikkert også fint, hvis man aldrig sveder… men det gør jeg – jeg træner igennem og sveder derfor derefter og erfaringsmæssigt har jeg så fundet ud af, at sportstøjet ikke bliver helt rent og lugtfrit. Jeg vasker det derfor næsten altid ved 60 grader og holdbarheden er altså nogenlunde den samme, synes jeg… man lugter bare bedre – så længe det holder 😉

Hvad gør I? Har I nogle gode tip til vask af træningstøj, så del meget gerne!

Ugens træning:

Mandag: zumba 1 time

Tirsdag: –

Onsdag: løb 7,5 km

Torsdag: pump 1 time

Fredag: træning biceps og triceps

Lørdag: –

Søndag: træning ben

Kram til jer!

2 thoughts on “Træning uge 11…

    • Ja det er fedt… jeg kan nu også sagtens koble helt fra mens jeg træner styrketræning, men bare man finder det, der virker for én selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.