Hvide blonder…

17.03.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish , , ,

Isabel Marant étoile, Nué Notes, Gat Rimon & Designers Remix

Nu kan det ikke vare længe før jeg skal springe rundt i hvide sneakers og blonder.

Skoene har jeg på plads, så jeg mangler faktisk bare blonderne. Jeg syntes, at jeg så hvide, smukke blondebluser alle vegne, for ikke så længe siden, men nu har jeg faktisk lidt svært ved at finde “lige den” jeg godt kunne tænke mig. Den skal være hvid, have korte ærmer og helst være bomuld… og så skal blonden være rigtig fin ha ha… det er da ikke store krav :-)

Jeg har fundet fire, som kunne være en mulighed, men så alligevel ikke helt …. kender I det?

- og ikke mindst – er I stødt på nogle fine af slagsen, så I evt. kan give et godt tip.

Ha en rigtig skøn tirsdag – Kram!

 

4 thoughts on “Hvide blonder…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email