Jumpin jacks and saltos….

20.03.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, today

De findes snart i alle haver, de kæmpe store trampoliner – og jeg kan godt forstå det… for det er jo vildt sjovt, at springe rundt på den og lave alle mulige tricks. Det er god motion og for mine drenge, som ellers er ret glade for computerspil af alle slags, er det et perfekt afbræk, hvor man lige får rørt sig en smule.

Det er snart sæson for havetrampoliner igen og jeg glæder mig til at få vores op – den bliver selvfølgelig fortrinsvist brugt af drengene, men jeg synes nu også det er ret sjovt… og det giver gode point, at hoppe sammen med drengene, der nærmest flyver flere meter op i luften, når jeg hopper til.

Billedet er lidt snyd… det er nemlig fra sidste år – vi har endnu ikke fået sat trampolinen op, til brug for denne sæson, men måske denne weekend, hvis vejret er med os – under alle omstændigheder skal der springes en del, da vi det meste af lørdagen skal til gymnastikopvisning og se hvor meget drengene har lært… og vi snakker altså både barani, flik-flak og salto.

Vores trampolin er én af de billige havetrampoliner fra ToysRUs men det er den største man kan få. Den er over 4 meter i diameter og rigtig nem, at samle, når den skal sættes op og nem at skille ad, når den skal tages ned. Der findes også både kantdækken, net og stige til… og vi har faktisk også det hele (vi er dog blevet lidt sløset med at få nettet på)

Hvis man ikke har en stor have, kan man få trampoliner helt ned til størrelser på omkring 1 meter i diameter, så selv små børn kan få glæde af hopperiet – de kan jo også sagtens være indenfor i en lejlighed. Hvis man ikke lige bor tæt på en ToysRUs, kan man bestille trampoliner, og faktisk også det andet legetøj, de forhandler, på deres hjemmeside.

Bonusinfo: at hoppe på trampolin er noget af det bedste til at træne bækkenbund på en virkelig sjov måde 😉

 

Kram!

 

Udarbejdet i samarbejde med ToysRUs

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.