Træning uge 12…

22.03.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Motiverende statements i det center, hvor jeg træner.

Det er sjældent, at jeg ikke er motiveret for at træne – det sker dog, at tiden ikke helt slår til, i forhold til de andre ting jeg også skal i løbet af en uge, men så har jeg det faktisk sådan, at jeg ved først givne lejlighed får presset en form for fysisk aktivitet ind… det kan godt bare være en lille løbetur eller en gåtur med hunden – bare ét eller andet.

For mig er det både et spørgsmål om, at jeg ved hvor godt jeg har det, når jeg kommer afsted samt at jeg er blevet rimeligt god til at planlægge. Det er faktisk nødvendigt, at blive god til det, når man får børn ha ha – i hvert fald hvis de går i institution og skole… og måske også til noget i fritiden.

Mine drenge går begge til tennis og springgymnastik og denne lørdag var vi til forårsopvisning for at se, hvad de havde fået lært… og wauw – de har jo overhalet mig (altså det jeg kunne engang) og så er det virkelig noget ved at se på… skønt 🙂

Har I været aktive denne uge?

 

Min træning har set sådan ud:

Mandag: zumba 1 time

Tirsdag: løb 5,5km

Onsdag: ingen træning

Torsdag: pump 1 time

Fredag: træning biceps og triceps

Lørdag: ingen træning

Søndag: træning ben og baller

 

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.