Outfit…

23.03.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , , ,

Pieces top//Uldahl Blazer//H&M læderbukser//Sandwich bælte//Candice Cooper sko

Det hele er altså bare meget skønnere i solskin ikke? Selv et outfit i sort og hvidt…

Blazeren er ny og et udsalgskup gjort af min mor, men til mig, da vi var i Grenå – den er lidt chanel-agtig og jeg tænker, at den kan bruges både sommer og vinter. Toppen under er fra samme tur – købt i Pieces i Århus. Den er uden ærmer og i et super blødt strækmateriale.

Når nu vi er ved det… så er skoene jo som bekendt også min mors fortjeneste – hurra hurra… men dem har jeg skrevet om her.

Håber i nyder mandagen og starten på den nye uge… jeg gør!

Kram!

8 thoughts on “Outfit…

 1. Hvor er du fin. Seriøs jeg troede det var en Chanel du havde fået dig der, da jeg så billedet.
  Lækkert at finde en fin 2nd hand sag 🙂

  Skønt lys på billedet.

  /Chau

  • Ja, den ligner ret godt… men nu jeg tænker over det er en Chanel cardigan/blazer nok lidt overkill til mig – jeg ved ikke om jeg ikke bare ville være vildt øm over den – og dermed få den brugt alt for lidt ha ha. (lidt skørt… men de er jo hunde-dyre)
   De billigere alternativer er jo vildt pæne og dem får jeg brugt… og så er det realistisk, at have flere, at vælge imellem 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.