inderst inde…

31.03.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, Samarbejde

Triumph BH

Jeg har været så heldig at få en ny BH med de fineste blonder og formstøbte skåle. Mærket er Triumph som I sikkert alle kender. Personligt er det ét af min favorit brands indenfor undertøj, da det sidder rigtig godt, er behageligt og samtidig pænt og feminint.

BH’en er fra Trydeandrés.dk og hedder True Curves Forever. Trydeandrés er en forholdsvis ny webshop, som har rødder i tre fysiske butikker på Fyn. Den ældste af butikkerne har eksisteret siden 1934, så der er en god portion erfaring bag.

De samme skønne brands, som de fysiske butikker har, forhandles gennem webshoppen – bl.a. Marie Jo, Trinny & Susannah og Prima Donna. (mine yndlinge, men der er mange, mange flere) og foruden undertøj har de også en stor portion almindeligt tøj, homewear og shapewear.

Der er gratis fragt til danske adresser og selvfølgelig mulighed for at returnere, såfremt størrelsen ikke var rigtig og leveringstiden er mellem 1 og 3 dage…

Jeg havde ikke prøvet denne type BH før, men er allerede helt vildt glad for den.. og nu skal jeg have fat i trusserne der passer dertil..

Hvs I også kan lide den, findes den her til 349,95 kr. og de tilhørende trusser her til 179,95kr

 

Kram!

 

***BH’en  er modtaget som gave***

 

4 thoughts on “inderst inde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.