Mini get-away til Hamborg…

12.04.2015 af: walkinrunout Kategori: travel

Det blev en lidt længere påskeferie end jeg først havde tænkt mig, men sådan kan det altså gå nogle gange, når hverdagen og virkeligheden kræver al opmærksomhed.

Det er egentlig ikke fordi jeg har haft travlt… nej jeg har faktisk bare nydt i fulde drag, at holde ferie og rigtig få slappet af. Jeg havde lan påskeferie og benyttede en lille del af den til at besøge Hamborg igen – og denne gang havde vi taget børnene med.

Der er rigtig mange hoteller i Hamborg, som har fire-sengs-værelser, så det er en oplagt destination for en lille tur. Vi valgte at bo på Renassance Hotel, som ligger i Neustadt… centrum af Hamborg, så vi var tæt på det hele.

Vejret var som i Danmark… de første varme forårsdage og flere steder var de begyndt med den hyggeligt udendørs servering. (selvom man dog skulle være godt pakket ind, når ikke solen var lige på)

Vi gik en tur ned mod havnen og fandt det dejligste kafferisteri, hvor vi ud over, at kunne se og dufte ristningen af kaffe, også kunne få os en lækker kop samt lækker kage. 

Vi brugte tiden på at kigge på flotte bygninger, sjove mennesker, svanerne i søen samt alle de lækre butikker… og nej… jeg købte ikke noget selvom jeg havde lyst (tur til Grønland venter jo…. om ikke så længe) og, når nu manden og drengene var ok, med at vente udenfor i solen… 😉

Kram!

 

 

 

 

4 thoughts on “Mini get-away til Hamborg…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.