Min müsli…

14.04.2015 af: walkinrunout Kategori: food & drink

Hmm – ja, den er så egentlig min svigermors – og hun har den vist igen fra en veninde… ha ha. Sådan er det tit, når man finder noget der er godt ikk? så deler man og ved til sidst ikke helt hvor opskriften egentlig kommer fra.

Under alle omstændigheder vil jeg dele den med jer… for den er vældigt nem og smager yderst fantastisk…. og jeg kan slet ikke tage kredit for nogle af delene… for jeg har ikke engang ændret lidt på opskriften for at gøre den til “min egen” ha ha.

Here goes:

6 dl grovvalsede havregryn

6 dl 5-korns flager fx urtekrams

1 dl lyse sesamkerner

1 dl kokosmel

2 dl hakkede hasselnødder

 

Marinade:

1 dl akasiehonning

1 dl hasselnødde- eller valnøddeolie

1 dl kogende vand

1 stang vanilje

 

3 spsk. rørsukker

2 dl mørke rosiner

 

Bland gryn, flager, kerner, kokos og nødder i en bradepande.

Bland Marinaden med vaniljekorn fra vaniljestangen og hæld marinaden i bradepanden og bland godt.

Drys sukker over og bag i ovnen i 20 min ved 200g.

Vend rundt i blandingen og bag videre 5 minutter.

Tag bagepladen ud og bland rosiner i og held på glas.

Easy Peasy!!!

 

Kram!

4 thoughts on “Min müsli…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.