Outfit…

15.04.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit

Uldahl Blazer//Zoe Karssen T-shirt og bukser//Isabel Marant tørklæde//Replay støvler

Selvom foråret nu er ved at være her for alvor, har jeg ikke sluppet de mørke farver endnu… for om morgenen er der stadig koldt. Jeg har dog fået skiftet de store striktrøjer ud med T-shirts og blazerjakke, så det er nemt at smide noget af tøjet… op ad dagen.

Her et rigtigt behageligt outfit… sweatbukser og blød t-shirt til….

Kram og god onsdag!

8 thoughts on “Outfit…

  1. Jeg har virkelig også svært ved at mærke foråret om morgenen, når det er piv koldt, men bliver bedre og bedre til at hoppe i de lysere farver :)
    Og ja dit outfit ser rigtig behageligt ud :)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email