Gaveæske fra Yves Rocher…

17.04.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

For noget tid siden modtog jeg en lækker gaveæske med produkter fra Yves Rocher. Æsken indeholdt to kajals, én i sort og én i grøn, en kropslotion med økologisk sheasmør, en læbebalsam, en beauty booster, som reaktiverer hudens energiproduktion og en figurformende 7-dages kur.

Jeg har prøvet det hele nu og er især blevet rigtig vild med både kropslotionen, som virkelig dufter skønt og fugter huden helt perfekt  (uden at fedte… ) og beauty boosteren. Jeg bruger den hver morgen ovenpå min dagcreme og synes den giver ansigtet et helt porcelænsagtigt skær – og vel at mærke uden at det er en tyk creme der dækker. Jeg har før set samme type creme i øjencremer, med det formål at få mørke rander under øjnene til at syne mindre. Det er godt nok smart.

Yves Rocher skriver selv om produktet, at det er en rigtig multifunktionel beauty booster, som reaktiverer hudens energiproduktion. Produktet indeholder perlemor, omsluttet af vegetabilsk voks, der giver en helt fantastisk ny, ungdommelig udstråling og finish. Brug den alene eller oven på din sædvanlige dagcreme. Kan også blandes med din creme eller foundation for at give en mere subtil glans.

Den figurformende gelé har jeg brugt som 7-dages kur, som det anbefales – om det er fordi jeg ikke har de helt vilde problemområder eller om jeg ikke helt har fattet det, ved jeg ikke, men jeg kan ikke rigtig se nogen forskel. Jeg har brugt den på lår og balder.

Læbepomaden er lige så lækker som kropscremen og lige for tiden er den med mig overalt. Det har en smule shine, så den er lidt a la en lipgloss.

Kajal-stifterne er de eneste jeg ikke helt er blevet venner med endnu – jeg synes de er lidt svære at arbejde med, på den måde jeg plejer at bruge eyeliner – men jeg kan forestille mig, at de vil være rigtig gode til smokey eyes… så det må jeg prøve.

 

Alt i alt nogle rigtig skønne produkter, som jeg kan anbefale jer at prøve – hvis ikke i allerede har gjort det!!!

 

Kram og ha’ en skøn weekend, når I kommer dertil!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.