Smukke smykker fra Julie Sandlau

19.04.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, smykker

Jeg har tabt mit hjerte til lyserødt!! Faktisk gør jeg det næsten hvert forår, når solen begynder at titte mere frem og alle grene får små lysegrønne blade. Blomsterne kommer frem og fuglene begynder at fløjte dagen lang.

Jeg kender dog mig selv (efterhånden) godt nok til at vide, at jeg ikke får brugt de lyserøde bukser, som jeg nogle gange kommer til at investere i, eller den babyrosa frakke, som bare er voldsomt pæn på en masse af Instagrams billeder…

Nej! – jeg har lært, at hvis det skal være lyserødt… skal det være på mindre flader og derfor har jeg været lidt på udkig efter smykker med lyserøde sten.

Jeg er store fan af de fine feminine smykker fra Julie Sandlau og har derfor fundet et lille udvalg af de smykker jeg godt kunne tænke mig.

Jeg bruger øreringe hver dag og disse nedenfor, ville være så fine sammen med en blød t-shirt, et par shorts og sandaler… armbåndet med silkesnor, har jeg allerede i lyseblå og derfor ved jeg også hvor fint og detaljeret det er udført.. halskæderne er bare fine… og hvor gad jeg godt have dem alle… åhh – det er svært at vente på sommeren hva?

Dette er kun en lille del af det store udvalg, som kan købes på Julie Sandlaus egen hjemmeside – Se det store udvalg her.

 

Hvilke smykker drømmer I om her til sommer?

Kram!

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.