Funky Little Monkey…

20.04.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Funkylittlemonkey.dk er en webshop, der drives sammen med den fysiske butik Finurlig i Holbæk. De har siden opstarten fokuseret på eksklusivitet, funktionalitet og især kvalitet. De forhandler primært danske mærker og gerne designs der skiller sig lidt ud.

Min ældste søn slægter ikke helt sin mor på, hvad angår tøj – hvis han kan få en slidt T-shirt og et par joggingbukser på er han lykkelig – eller sådan har det været indtil nu… men her i sidste uge kiggede vi på konfirmationstøj og blå mandagstøj og der fik jeg vist pustet lidt til en flamme ha ha. Han blev faktisk lidt hooked på både chinos, skjorter og hættetrøjer (jeg må lige pointere, at han altså også har haft den slags tøj… men har bare brugt det lidt modvilligt)

Vi har sammen kigget lidt på Funky Little Monkyes shop og har fundet nogle rigtig fine ting, som jeg er sikker på at sønnike vil bruge og blive rigtig glad for.

De bestilte varer kan selvfølgelig byttes hvis man ikke lige har ramt helt rigtigt, men da man hos Fynky Little Monkey også driver en fysisk butik, har de stor erfaring med både størrelser og pasform på deres produkter og man er derfor meget velkommen til at ringe eller skrive til dem med sine spørgsmål, hvis man har brug for hjælp. Se det store udvalg her – jeg er sikker på, at der er noget der kan friste.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.