Outfit… den blødeste, tynde sorte arbejdskjole…

20.04.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Selected Femme kjole//Sonia Rykiel tørklæde//Ole Lynggaard halskøæde//Nike Sneakers

Jeg er ikke helt modig nok endnu, til at smide strømpebukserne, men ellers ville denne kjole være et godt bud på en “nu-skal-det-altså-snart-være-med-bare-ben-kjole” for der er en smule uld i og den er derfor både lun og blød, selvom den er tynd.

Sammensat med spots af rødt – taske og negle – er den også en smule sommerlig selvom den er sort.

Ha en rigtig skøn mandag folkens!

Kram!

2 thoughts on “Outfit… den blødeste, tynde sorte arbejdskjole…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email