Bekko.dk – smuk belysning…

21.04.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, Samarbejde, sponsoreret

Jeg fået det smukkeste lys… dækket ind i den fineste lampeskærm. Den hedder Josefine, er fra Bekko.dk og er produceret af Desire Cph.

Den er lavet i hvid plastic og jeg har selv samlet den, hvilket faktisk var ret nemt. Der fulgte en udførlig vejledning med og delene passede bare så fint sammen, at det slet ikke var nødvendigt at hive og slide i nogle af dem. (det synes jeg ellers godt kan være et problem, når man køber noget, der skal samles)

Jeg tog lidt billeder, mens jeg samlede den, så I lige kan se, hvor let det gik.

Det tog mig ca. en halv time og så var det manden der skulle i sving – han havde lovet at sætte den op – selvfølgelig ikke fordi jeg ikke selv kunne det 😉 mere fordi jeg jo skulle stå og dirigere på både højde og placering ha ha.

Den giver det smukkeste lys, når den er tændt og den hvide farve gør, at den lyser rigtig godt op – den findes også i en udgave, som er lavere og bredere, som jeg tænker vil passe rigtig godt over et spisebord.

Sådan ser den færdige lampe ud:

– og med lys i…

Er den ikke bare flot?

Webshoppen Bekko.dk har ikke kun loftslamper, men en hel række af forskellige lamper – solcellelamper, sengelamper, bordlamper mv… Deres leveringstid er 1-2 hverdage og de har en fast fragtpris på 35kr., som man faktisk kan spare, hvis man køber for mere end 600kr.

 

Kram!

6 thoughts on “Bekko.dk – smuk belysning…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.