Pierre Balmain – hvor har du været?

22.04.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish, Ikke kategoriseret , , ,

Pierre Balmain T-shirt//Pierre Balmain nederdel//Lala Berlin tørklæde//Mielko ring//Toga Pulla ankelstøvler

Uhh hvor ville jeg ønske, at det var noget jeg havde i garderoben det her… det er det ikke!! og det kommer sandsynligvis heller ikke til at ske, at jeg får købt det hele… så skal jeg i hvert fald være overordentligt heldig på Lottofronten først.

Men pyt!!

Det hele er fra Youheshe.com, som er én af mine yndlingsbutikker (mest til at kigge i og drømme om) og i dag, da jeg lige kiggede forbi opdagede jeg Pierre Balmain – bevares! jeg ved godt, at det brand har eksisteret i uendelig mange år, men jeg har bare aldrig set noget derfra som jeg har kunnet tænke mig… Den tid er forbi nu.. for den sorte T-shirt med frynser i siden samt nederdelen med perlebroderi og masser af strut er jeg helt vild med.

T-shirten er prismæssigt realistisk, mens nederdelen er alt for dyr til mit budget… men man har jo lov at drømme! Og drømmer jeg vildt videre… vil jeg tilsætte et af de smukke, bløde tørklæder fra Lala Berlin og den fede ankelstøvler med spænder fra Toga Pulla. Armbåndet fra Mielko, har jeg tilføjet, fordi det er så skarpt, og enkelt og jeg synes det er en fin kontrast til de fire andre ting, der i min optik, er ret boheme.

4 thoughts on “Pierre Balmain – hvor har du været?

 1. YouHeShe er en lækker biks – og det her ville bare være en drøm at iføre sig 🙂
  Elsker VIRKELIG LaLa tørklædet, men av min arm det er dyrt – selv secondhand 😀

  /Linda

  • Ja… det er næsten vildt.. ha ha
   Jeg er heller ikke sikker på, at der ikke altid vil være ét eller andet jeg hellere ville bruge så mange penge på 😉
   Godt drømme er gratis!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.