Christina collect club…

24.04.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, smykker

De fleste piger kender sikkert både historien om, og produkterne fra Christina Whatches, og mange ejer sikkert allerede noget derfra.

Det er kvalitet til en rigtig god pris – alle perler og ædelstene er ægte og alle ure fremstilles i Schweiz og har kvalitetsstemplet Swiss Made. Det betyder, at de schweiziske myndigheder kontrollerer, at der leves op til de strengeste produktionskrav.

Collect-serien er en kombination af ur og smykke og princippet er, at man vælger et ur, vælger læderrem og farve, styler med charms og vælger eventuelt en topring til uret, som giver mulighed for, at tilføje små ædelstene… på den måde får man et unikt ur som er sammensat lige som man selv bedst kan lide.

Et tip, hvis man giver sig i kast med sådan et ur-smykker, er at indmelde sig i christina collect klub – man kan gøre det her: www.christina-collect-club.dk – for så kan man opnå en række medlemsfordele.. bl.a. får man 15% rabat på dele til sit ur.

 

Kram og rigtig god weekend til jer!

 

 

*** Udarbejdet i samarbejde med Christina-collect-Club***

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.