Træning uge 17…

27.04.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Jeg har købt proteinpulver til at putte i en shaker og drikke!!! – det lyder lidt som en lille detalje, men det er faktisk lidt stort for mig 😉

Jeg hár købt proteinpulver før, men det har primært været for at bage mættende muffins – i øvrigt helt vildt lækkert sammen med pulveriserede havregryn og en masse fyld i form af bær, frugt, nødder eller hvad man lige har. Så det er altså helt nyt, at jeg

Jeg tror på, at almindelig mad… ikke for meget og ikke for lidt og ikke for sødt og fedt er vejen frem i forhold til sundhed, men jeg er altså blevet lidt nysgerrig på, hvad protein kan gøre for opbygning af musklerne.

Jeg har købt to smagsprøver i det center, jeg træner i, samt en fin pink shaker (ja, når den nu kunne fås i pink… så skal det da være sådan)

Jeg ved godt, at to smagsprøver ikke kommer til, at sige meget om, kroppens reaktion på ekstra protein, men først skal jeg jo lige være sikker på at jeg rent faktisk kan lide smagen… og overhovedet få det hældt ned ha ha og så vil jeg prøve at drikke det efter de hårde styrketræningspas jeg har i løbet af ugen.

I hører mere om det 😉

 

Denne uges training er som følger:

Mandag: Zumba 1 time go yoga 1 time

Tirsdag: Træne arme

Fredag: Træne ben

Lørdag: Træne bryst og triceps

Søndag: løb 6km

 

Kram!

 

6 thoughts on “Træning uge 17…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.