En plads i solen…

28.04.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

Jeg har lavet mig en rustik terrasse (det er den ovenfor) – og i denne forbindelse betyder rustik, at fliserne bare er lagt ovenpå græsset i et lille hjørne af haven. Der er sol om formiddagen og jeg nyder at man lige har en lille solplet, der altid er i læ.

Jeg mangler dog noget at have på min terrasse, men jeg har ikke helt besluttet mig for, hvad det skal være – men enten et lille cafésæt, hvor man lige kan nyde en kop kaffe eller en liggestol, hvor man bare kan flade ud… – måske begge dele!!

Jeg har fundet en liggestol fra xl-byg.dk, som ikke er ret dyr og som ikke er al for bastant – jeg tror den kunne være rigtig fin og så har jeg også kig på et cafésæt i akacietræ, som ser super flot ud.

Begge dele er i et materialer, der kan holde til at stå ude om sommeren – og det er faktisk det vigtigste for mig, for jeg ved, at jeg ikke kommer til at slæbe dem frem og tilbage hver morgen og aften. Jeg ved ikke om begge dele kan være der, for som I kan se er terrassen ikke så stor – men er det ikke noget med, at hvor der er vilje er der vej?

Det kunne nu også være fedt, hvis der kunne blive en lille plads til et par krukker med blomster, men det er ikke et must, for planten der er på plankeværket er den største og smukkeste klematis, der bare ikke lige blomstrer endnu.

Hvad synes I?

 

Kram!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.