Underlak fra Rimmel…

30.04.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

Jeg var løbet tør for underlak og gik derfor på udkig efter en ny… og hos min lokale Matas spurgte jeg én af de søde ekspedienter efter hendes bud på en god underlak og blev så præsenteret for Rimmels Nail Nurse.

Den fungerer som den skal… altså holder de skarpe kradse farver væk fra neglende, men ud over det er den altså også bare super flot og holdbar i sig selv. Jeg har derfor de sidste par gange jeg har brugt den, helt ladet være med at tage neglelak på.

Det ser dejligt sommerligt ud med de lidt lyse rosa, skinnende negle og så holder den virkelig godt.

Kram!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email