Love to wear…

22.05.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish

Isabel Marant nederdel, Nanushka bluse, Billi Bi sandaler, Stine A halskæde

Det her er møg dyrt…. virkelig!! men ikke mindre fint af den grund – og derfor vil jeg prøve, om ikke jeg kan finde nogle billigere alternativer. Det burde kunne lade sig gøre og så mangler jeg egentlig bare lidt sol og varme. Jeg synes det er vildt at der stadig er så koldt i Danmark, men satser da på, at vi så til gengæld får ekstra meget varme i slutningen af sommeren…. ha ha

I dag skal der trænes og senere bare slappes af og hygges med familien. I morgen skal vi alle på langfart – helt til Grønhøj i Nordjylland. Der skal vi besøge noget familie, der er på ferie ved Dayz (feriecenter) og udfra oplysninger fra dem, kan vi se frem til et lækkert sted med både udendørs og indendørs swimmingpool, boblebad og vandrutchebane.

Kender I det?

 

Kram!

2 thoughts on “Love to wear…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.