Sommer med Smallfashion…

25.05.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Nu er vores sommerferie bestilt… én uge i Italien og én uge i Østrig. Vi skal på både vandreture og badeferie… altså – det er da en perfekt kombination. Vi har én gang tidligere haft en ferie noget lignende, hvor vi først brugte en uge i Østrig med masser af regn og efterfølgende en uge i Italien hvor der til gengæld var så varmt, at vi næsten kun orkede at bade.

Nøj det bliver godt… bare det af kunne komme i lidt mindre tøj, ser jeg altså frem til. Ungerne har været i shorts et par dage, men os voksne holder stædigt fast i de lange bukser, så længe der er så køligt, som der er.

Jeg har været ved at gennemgå ungernes sommertøj og ups… de er jo vokset fra det meste… så første indkøb må helt klart være t-shirts og shorts… og ikke mindst badeshorts.

Smallfashion har lige nu tilbud på nogle ret fine board-shorts (ældstesønnen, siger de er in nu ha ha) så sådan nogle skal vi da ha købt.

Jeg synes de røde er super smarte, men kan man nøjes med et par hver? ha ha… sikkert ikke. De røde koster 124,95 og de blå 99,95.

Foruden badeshorts har smallfashion også en masse andet lækkert børnetøj lige nu – og de fører nogle af de mærker som mine drenge ret godt kan lide bl.a. Nike, PeakPerformance og Diesel. Og der er selvfølgelig til både piger og drenge 🙂

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.