Sommertræning…

31.05.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise

Nike træningsshorts

Når nu varmen rigtig trænger sig på… for det håber jeg virkelig, at den kommer til, så skal der selvfølgelig lidt lettere træningstøj til. Derfor har jeg købt mig et par Nike træningsshorts. Normalt træner jeg i enten helt lange tights eller dem til midt på læggen, men de kan faktisk godt være varme om sommeren, trods det, af de er svedtransporterende.

De korte her… er ret korte – men de bliver hvor de skal og det er altså det vigtigste for mig og så giver de mulighed for at have bare ben til både styrketræning og løb.

Glæder mig ret meget til, at der bliver så varmt, at de kommer i brug.

 

Min træning denne uge har været som følger:

Mandag: training af triceps og ryg samt zumba 1 time

Onsdag: træning af bryst og biceps

Torsdag: Pump 1 time

Fredag: træning af ben

Søndag: cykeltur med familien på 16km samt træning af mave og ryg

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.