Sælskindsluffer…

03.06.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg har ikke fået vist jer et lækkert køb jeg gjorde i Grønland. Det er i virkeligheden heller ikke så aktuelt herhjemme nu, men bliver det helt sikkert igen til vinter. Jeg har købt mig et par sælskindsluffer!

Jeg synes sælskind er super flot, men er ikke helt til en hel frakke eller jakke kun i sæl (og jeg har heller ikke råd ;-) ) så disse luffer er helt perfekte – varme og bløde.

Lufferne er lavet af ringsæl og jeg købte dem af den dame, der havde syet dem… lidt sjovt. De kostede 750 kr., hvilket egentlig er helt ok.

Kan I lide dem?

 

Kram!

 

2 thoughts on “Sælskindsluffer…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email