Bedrenætter…

09.06.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde

Det kan godt være, at uden mad og drikke, så duer helten ikke, men det gør han så sandelig heller ikke uden en god nats søvn.

Billedet ovenfor er desværre ikke fra mit soveværelse – tænk, at kunne vågne om morgenen med sådan en udsigt…

– mindre kan selvfølgelig også gøre det og det vigtigste for mig er faktisk, at jeg ligger godt og dermed har en god seng med en god madras. Jeg skal ikke have den for blød.. ja faktisk nærmere ret hård, men til gengæld er jeg ikke afhængig af en bestemt hovedpude. 🙂

Har I nogensinde haft denne samtale med veninderne? det har jeg – og det er ret sjovt som man har et helt fast mønster mht. seng og sovevaner, men vi bruger jo trods alt også ret meget af vores tid på at sove.

Selv trænger jeg ikke til ny seng, men det er ved at være tid til udskiftning af madrassen i ældstesønnens seng – den madras han har er fra da han gik fra juniorseng til voksenseng – og nu er han 13.

Jeg har fundet en rigtig fin madras hos Bedre nætter, som passer til hans seng. Den er med latexkerne, som er åndbart og allergivenligt og så har den vaskbart polyesterbetræk.

Bedre nætter er en webshop med hovedvægt på salg af senge, madrasser og lignende. De leverer gratis til hele landet og hvis man er i tvivl om noget har man mulighed for at chatte med én fra shoppen, inden man bestiller. Ret smart, da det jo er vigtigt, at få valgt det rigtige.

 

Kram!

 

2 thoughts on “Bedrenætter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.