Outfit…

12.06.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,

Hope bukser//DKNY T-shirt//Uldahl Blazer//Nike sko

Jeg havner altså stadig meget tit i sort og gråt… hmmm – på en måde kunne jeg godt tænke mig, at jeg var bedre til at få nogle farver ind i mine outfits, men når jeg så skal vælge dagens tøj (hvilket jeg gør om morgenen) så springer jeg næsten altid over det med for meget farve.

Men som I kan se, er jeg her i sarte lyserøde bukser fra Hope – de er fra sidste år, men af før nævnte grunde, ikke slidt… så ja – de klarer sandsynligvis denne sommer også – og så tror jeg, at jeg vil udfordre mig selv, ved at prøve at finde en grøn, blå eller måske endda multifarvet T-shirt at sætte til. Det kunne da være både pænt og sommerligt.

Jeg skal til sommerfest i aften med mandens “drengeklub” og i morgen tidlig halv otte skal jeg på den årlige weekendtur med min tøseklub… Det er en hemmelighed, hvor vi skal hen – så det bliver spændende.

Har I nogle gode planer for weekenden?

Be ware – out there!

Kram og rigtig god weekend!

2 thoughts on “Outfit…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.