Yves Rocher… Speaking Colors

16.06.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, new stuff

Fra Yves Rocher har jeg fået denne vidunderlige pose blandede neglelakker. Der er 10 blandede farver samt to topcoats og hele herligheden er bare til at lege med. Jeg fik pakken umiddelbart før vi skulle på besøg hos nogle venner, der har to piger… så det var oplagt, at tage dem med og lege lidt med dem sammen. (Ja, nogle gange kan det godt være lidt tiltrængt med lidt tøsehygge, når man til daglig kun er sammen med hankønsvæsner)

Yves Rocher kører i øjeblikket en konkurrence, Speaking colors, hvor man kan vinde skønhedsprodukter eller neglelakker… så det er da værd at komme i gang med at lege med farverne… se konkurrencereglerne nedenfor.

 

Kram!

6 thoughts on “Yves Rocher… Speaking Colors

    • Ja, jeg er faktisk også overrasket over holdbarheden… jeg har haft den lyse rosa med glimmer over på, i 5 dage og det er først nu, den begynder at “flosse” i kanten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.