Love to wear…

17.06.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Jeg har set de fedeste shorts ved Abelone i Holte – de er fra Isabel Marant Etoile. De har det fedeste mønster i linningen, som næsten ser ud som om, man har et bælte på og ned langs med siden har de samme mønster. Jeg venter – som resten af danmark – på, at det rent faktisk bliver shortsvejr… for benene bliver jo ikke brune af sig selv.

Jeg har vist ovenfor hvordan jeg ville style dem med en masse lækre items. Sandalerne fra Isabel Marant synes jeg er vildt fede og så er de sikkert rigtig skønne at have på – de ser i hvert fald sådan ud – og med lidt pastel farver i form af solbriller fra Linda Farrow, neglelak fra FNUG og en lækker Yvonne Koné taske i en smuk rosa, så er man jo næsten så sommerklar som man kan blive.

T-shirten er fra Designers Remix og den er også fra Abelone og lige nu er den sat ned med 70%. Jakken i bomber facon er helt lys, hvilket gør, at den ikke virker særligt tung – det synes jeg godt, at bomberjakker kan have en tendens til – men nu satser jeg jo altså på, at den bare skal tages med for syns skyld og ikke fordi der er for koldt til T-shirts.

Hvad synes i om shortsene – er de ikke fede?

Jeg skal på sommerferie til Italien – og der satser jeg på, at varmen har indfundet sig… og så ville jeg blot nøjes med shortsene, en bikinitop og bare tæer… måske en solhat, hvis jeg lige er i humør til det… ha ha… og is.. helt sikkert is 😉

 

Kram!

2 thoughts on “Love to wear…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.