Juliette has a gun…

18.06.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff

På turen i Magasin fik jeg indkøbt mere end selvbruneren, jeg har vist her.

Jeg var også så heldig, at én af de parfumer fra Juliette has a gun, som jeg allerbedst kan lide var på tilbud – faktisk sat så meget ned, at jeg var nødt til at få en flaske med hjem.

Der var flere parfumer på tilbud, sat ret kraftigt ned, så hvis I er i nærheden af parfumeafdelingen i Magasin, Odense… så kig da lige ind.

Den er ikke baare pakket super fint ind… den dufter altså virkelig, virkelig skønt… mild blomsterduft en sommeraften, hvor der er masser af hvide blonder i spil og cocktails ha ha.. ja, sådan er den ;-)

Kender I den?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email