SONY… let the music play!!!

22.06.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, sponsoreret

Jeg har fået en pakke fra Sony, som indeholdt en walkman og to headsets. (SONY walkman nwz-a15 og SONY MDR-1A hovedtelefoner)

En rigtig lækker gave, som jeg har glædet mig til at fortælle jer om… for det er simpelthen den bedste lyd jeg længe har hørt.

Mange af os har sikkert haft en sony walkman, for det er ét af de mærker som altid har været ret lang fremme mht. god-musik-når-man-er-på-farten. Den første jeg havde var til kasettebånd ha ha (håber I ved, hvad det er) og efterfølgende fik jeg en til cd’er. De var på det tidspunkt virkelig gode, men når jeg så tænker på dem og sammenligner med denne lille fikse sag, så kan jeg godt se, at der er sket en hele del.

Denne walkman hedder nwz-a15 og er på størrelse med en lille, tynd mobiltelefon – og den afspiller både podcasts, mp3 mv – den styres nemt med en multiknap, så man kan nøjes med at bruge én hånd. Designet er super fint og det bedste af det hele er, at den næsten ikke vejer noget og derfor er virkelig nem at have med overalt.

Jeg har haft den med på løbetur og nyder virkelig den gode lyd.

 

Hovedtelefonerne er nogle af de bedste jeg har prøvet. De har tykke og bløde ørepuder, der former sig efter hovedet, er de virkelig behagelige at have på i længere tid. De lukker stort set al anden lyd ude og giver derfor en helt unik lydoplevelse.

Jeg har brugt dem rigtigt meget til at se film på computeren i fred og ro – det kan jo godt være lidt en prøvelse i et hus med to raske drenge.

Kender I til nogle af SONYs produkter? I kan, hvis I har lyst, læse mere om dem her og her.

 

Kram!

Både headset og walkman er modtaget som gave fra Sony

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.