Zenji – et lidt anderledes mobilabonnement …

24.06.2015 af: walkinrunout Kategori: Samarbejde, tips & tricks

Er vi ikke alle sammen altid på jagt efter det, der er bedst og billigst? om vægten lægges på bedst eller billigst afhænger selvfølgelig af, hvad vi taler om… men når vi taler mobil er jeg helt klart på den med bedst. Der er intet værre end dårligt signal… totalt afskåret fra omverdenen ha ha.

Zenji er helt i front når vi taler bedst – de bruger samme netværk som 3. Det lynhurtige 3- og 4G netværk, som dækker langt det meste af DK og at de så også har et rigtig godt abonnementstilbud er kun ekstra bonus.

Konceptet er, at du hver måned automatisk får 100 bonuspoint til en værdi af 100 kr., som du kan bruge til gavekort hos Zenjis udvalgte partnere. Du kan vælge at bruge dine point med det samme, eller spare dem op i op til 6 måneder. Du kan lige nu vælge mellem Matas, Baresso Coffee, Magasin, Nordisk Film Biografer, Saxo, Ezzence, miinto.dk, Deezer, Inspiration, Vero Moda, Zalando, Stylepit, ELLE, Det Kongelige Teater og SmartBox.

Abonnementet er med Fri tale og fri sms og selvfølgelig masser af data.

Lyder det ikke som et godt tilbud?

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.