Belysningsdesign.dk

25.06.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish, Samarbejde

Hjemme hos os har vi faste pladser ved såvel spisebordet som i stuen – det er ikke noget vi har valgt bevidst, men sådan er det bare blevet. Min mands plads er midt i stuen i vores svanenstol – og min er i det ene hjørne i vores gyngestol. Begge steder anser jeg som små fine spots i stuen og jeg nyder virkelig bare at sidde og kigge derfra.

Ved svanen-stolen har vi en gammel og lidt “vakkelvorn” standerlampe, mens der bag gyngestolen er en bordlampe på et lille bord… og nu er tiden altså kommet til, at jeg gerne vil udskifte standerlampen – derfor er jeg gået på jagt efter en ny standerlampe.

Jeg har en ret god ide om, hvad jeg godt kunne tænke mig, nemlig noget klassisk, minimalistisk, spinkelt og praktisk.

Markslöjd Varberg, Lampgustav marble round, Lampgustav tubes, Markslojd fjallbacka

Hos Belysningsdesign har jeg fundet indtil flere lamper, som jeg rigtig godt kunne tænke mig og som ville passe rigtig godt ind i vores stue. Stuen er forholdsvis lille og en standerlampe med en kæmpe skærm vil nok stjæle for meget fokus. Farverne er primært sort, hvid, sølv/krom, så jeg tror det vil være pænest at holde mig til det – én af de ovenstående standerlamper vil derfor være helt perfekt. Jeg synes de er rigtig fine alle sammen, og har faktisk helt svært ved at vælge.

Egentlig synes jeg den flotteste er den, med den frie pære fra Lampgustav, men jeg tror desværre bare ikke, at den lyser helt perfekt når man sidder i stolen og læser og har brug for godt lys. Er der nogen der har erfaringer med sådanne lamper?

Jeg tror det bedste læselys opnås, hvis man vælger én af de lamper hvor pæren kan indstilles manuelt og man derved kan få den til at lyse direkte på bogen.

 

Kram!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.