Lædershorts… endelig!!!

25.06.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Jeg har længe ønsket mig et par lædershorts og har også været tæt på at købe nogle (se her), og jeg ved ikke helt, hvad der har holdt mig tilbage… for selvom de er lidt dyre, er det jo ikke en uoverkommelig udgift.

Men da jeg var på weekendtur med tøserne i Odense fik jeg prøvet et par, som jeg sidenhen fortrød at jeg ikke bare købte – og mest fordi mit argument overfor mig selv var dybt tåbeligt… Jeg prøvede båden en nederdel og et par shorts – nederdelen var sat ned til halv pris, men det var shortsene ikke… men jeg hár jo en nederdel, som jeg er meget glad for og som jeg ikke vil udskifte; så med andre ord… jeg syntes det var lidt snyd, at shortsene ikke var på tilbud ha ha.

Nå men da jeg jo så fortrød, gik jeg på seriøs jagt efter et par… og det endte med disse fra Custommade, som jeg købte fra deres webshop. De er korte, men ikke uanstændigt korte 😉 og så er de super bløde og sporty.

Custommade lædershorts

Er de ikke flotte?

Jeg glæder mig rigtig meget til at kunne bruge dem med bare ben og en blød top, nye sandaler (Jeps…) og solbriller… om det kommer til at ske i Danmark er tvivlsomt, men så er det godt at ferie syd på venter forude.

 

Kram!

6 thoughts on “Lædershorts… endelig!!!

 1. Jeg glæder mig til at høre din anmeldelse – jeg har ikke selv haft held med at finde den perfekte udgave, men elsker Custommade, så er spændt på, hvad du synes! 🙂

  /Linda

  • Jeg tror det er dem!!! altså de perfekte ha ha – de er bløde og sporty og med to skrålommer. Jeg var en lille smule betænkelig ved længden, men de er faktisk helt fine… korte, men ikke frække ha ha!
   Jeg havde dem på i går, dog med sorte strømpebukser til og yes… rigtig godt tilfreds 😉

 2. Fedt du fandt et lækkert par! Har sat mine fra Gestuz til salg, som jeg købte sidste år. Har kun fået brugt dem én gang, da de desværre er for korte til min smag (og selvkritik). Vil dog stadig gerne have et par, men så skal de være lidt længere i benene 🙂

  • Jeg har ligesom dig tænkt meget over længden, men enten er jeg blevet mere modig eller også mere cool… for jeg tænker bare… – det er ben, og om lidt er de brune og pyt så med resten ha ha… faktisk synes jeg benene ser længere ud, når shorts er lidt korte og de her, som er sporty og lidt brede gør bare, at benene ser slanke ud (eller det synes jeg selv :-))
   Håber du finder nogle som er lige tilpas til dig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.