Ulykker hos Isabel Marant i København…

26.06.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Favoritdesigner Isabel Marant har åbnet butik i København… det er ikke en nyhed i modeverdenen, men lidt nyt for mig… for jeg besøgte butikken for første gang i lørdags.

Den er pæn… både udenpå og indeni, men det vigtigste er dog, at det jo er et mekka med alt det skønne IM-kluns samlet på ét sted.

Jeg kunne have købt rigtig meget derinde, hvis jeg bare havde haft penge til det, men desværre – det har jeg ikke. Jeg kunne dog ikke modstå de fede sandaler, da jeg så de havde dem i sorte og til halv pris… – de er SÅ flotte – jeg havde slet ikke turdet håbe på, at de var tilbage, her når udsalget gik i gang… og slet ikke til den pris (som jeg egentlig synes er toppen for hvad jeg vil give for sandaler). Så vupti… sidste par røg op på disken…

Alt i butikken var til halv pris, så jeg kiggede lige alle stativer efter for de shorts, som jeg rigtig gerne ville have også, men de var der ikke… til gengæld var der en rigtig flot armygrøn skjorte… og den må nok være fra en tidligere sæson, for der var hele 60% på, men ikke mindre fin af den grund. Den passede mig perfekt og ups… så røg den også på disken…

Jeg er ret tilfreds med mine få men vildt gode udsalgsfund… og så tror jeg lige jeg tar’ en pause ha ha (mest af nød… ) der er jo andet i verden end nyt lækkert tøj…

 

Har I gjort jer nogle gode kup her under udsalget?

 

Kram!

8 thoughts on “Ulykker hos Isabel Marant i København…

 1. Du ved jeg elsker din stil, så jeg er også begejstret for dine udsalgsfund 😉
  Selv om jeg har været i kbh utallige gange efter de har åbnet, har jeg ikke været forbi IM butikken, tør ikke… 😉

  jeg har shoppet alt for meget på udsalget, og burde slet ikke da vi snart skal til Toscana.
  men jeg fik en besked fra GANNI om min pakke desværre er gået tabt med post dk… såååå… er de penge jo sparet 😀 men æv altså! ha ha ha.

  /Chau

  • Åhh altså hvor surt med GANNI-pakken.. man køber jo fordi man gerne vil have tingene.. men mon ikke der dukker noget andet op.
   Jeg kan godt anbefale IM butikken… især her under udsalget, hvor de har sat det hele ned med mindst 50%… så bliver det lidt overkommeligt… 🙂

 2. Hvor lækkert! Har også gjort nogle virkelig gode køb denne gang bl.a. to par sko fra yndlings-Billi Bi og tørklædet fra Malene Birger 🙂

  Vidste faktisk ikke der var åbnet en Isabel Marant butik i Kbh. Nu er jeg heller ikke den store fan ligefrem, men tror da lige jeg vil svinge forbi ved lejlighed alligevel 🙂

  • Man kan jo altid nøjes med at kigge 😉 men jeg kan godt se, at det hele ikke lige er dig (der er også en hel del, jeg går udenom selv) men der er også mange ting, som næsten er som nyheder, da få af IM’s ting ofte bliver overeksponeret, mens andre slet ikke bliver vist… fx skjorten jeg købte… den har jeg aldrig set før i blade, blogs osv… men den er jo vildt klassisk – kunne næsten være fremstillet helt tilbage fra 1950’erne til i dag.. 🙂

  • og ja… har set dine fund.. og jeg deler din begejstring for BilliBi – jeg går bare og venter på, at et par slangeskindsstiletter bliver sat på udsalg ha ha (mon de gør overhovedet?) – og tørklædet… lækkert!!!

 3. Pingback: Outfit of today…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.