Dermalogica…

28.06.2015 af: walkinrunout Kategori: beautystuff, Samarbejde

Som i har kunnet se, af de tidligere køb jeg har gjort indenfor skønhed/makeup/parfume, er jeg blevet ret glad for det store udbud de har i Magasin. Jeg synes det er super fedt, at de har så mange forskellige mærker samlet på ét sted og det giver rigtig god mulighed for at sammenligne fx. læbestifters farve og blødhed, cremers tykkelse eller antiperspiranters duft.

Jeg bor ikke i nærheden af en Magasin og benytter mig derfor altid af det, når jeg er i nærheden af én… Jeg ved godt at Magasin har en webshop og jeg har også købt et par parfumer der og noget solcreme, men indtil nu kun noget jeg kendte i forvejen og bare skulle have opfyldning på.

Desværre glemte jeg, da jeg var i Magasin i Odense, at jeg skulle have mig en ny deodorant og derfor har jeg nu bestilt én på Magasins webshop. Det er Environmental control deo fra Dermalogica. Jeg har aldrig prøvet den før, men har fået den anbefalet.
Den er uden aluminium og skulle give naturlig beskyttelse mod lugt uden at efterlade hvide pletter på tøjet eller huden. Kender i den? Jeg giver en melding når jeg har fået den testet af 🙂

Jeg hár prøvet indtil flere af Dermalogicas produkter før og jeg synes de er gode, men jeg har faktisk aldrig prøvet at have hele serien af ansigtspleje… eller bare de ting, som kunne være gode for min hud. Måske man skulle prøve det på et tidspunkt. Køb det her!

Hvis I har nogle bud på, hvad der er ekstra godt – vil jeg selvfølgelig gerne høre det 🙂

 

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.