Bella Italia…

09.07.2015 af: walkinrunout Kategori: today


Italien er varm… rigtig varm – og indtil nu har vores dage gået med at spise og bade, spise og bade… hvilket i grunden ikke er den værst tænkelige måde at slappe af på.
Ikke for at lyde uforskammet, mere fordi jeg faktisk synes det er lidt for varmt, kan jeg fortælle at temperaturen nu endelig falder lidt… 35-38 grader er altså for meget for mig – så nu ser jeg frem til, at kunne opleve lidt af omgivelserne… udenfor pool-området.
Håber I alle har det skønt og nyder livet!!

Kram!

6 thoughts on “Bella Italia…

  1. Uh…hvor lækkert med varme. Vi skal også til Italien meget snart.
    hjemme regner det hele tiden og det er kun 12 grader i dag. jeg sidder med cashmere trøje og det er ikke engang for varmt.

    nyd varmen siger jeg bare 🙂

  2. Jeg kan godt forstå du finder 35-38 grader for varmt, så kan man jo nærmest ikke fortage sig noget i dagtimerne mens solen er på og det er lidt æv kun at nøjes med at tage ud sent om aftenen, når solen er gået ned. Fortsat god ferie 🙂

    • Nemlig – vi har kun ligget i vandet de første 4 dage… der blev heldigvis lidt køligere (30 grader ha ha) så vi klarede lige en tur til Limone og en sejltur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.