Aktiv ferie…

15.07.2015 af: walkinrunout Kategori: travel

Hvis I har fulgt lidt med på Instagram (walkinrunout) har I nok opdaget, at første del af min ferie i år var totalt afslapning – bade, spise, sove… repeat.
Den anden del har været lidt mere aktiv og vi har bl.a. svømmet, vandret, spillet bold, spillet badminton og river raftet…

For mig er det en perfekt kombination ferie og aktivitet, for jeg kommer altså lidt til at kede mig, hvis jeg kun skal solbade og slappe af.

Derfor synes jeg også at en golfferie lyder helt vildt fantastisk – man er aktiv og er samtidig ude og nyde naturen – man rører sig og slapper stadig af i ‘arbejdshjernen’.

Prøv lige engang at se denne helt utrolig flotte bane i Spanien i Costa del Sol… Estepona golf

Jeg er ikke en ørn til golf… endnu, men min mand og jeg har talt om, at det kunne være en hyggelig sport at dyrke sammen, når børnene bliver lidt større og på en golfferie kan man jo ligesom få taget et godt og stort hul på bylden… ja, måske oven i købet blive helt ok til det.
(For helt ærligt, så synes jeg golf er lidt svært) 🙂

Indtil videre tager vi lige en mountainbike-tur i morgen og en vandrertur på fredag… og så bruger vi aftenerne på hygge, kortspil og leg.

Er I til aktive ferier?

Kæmpe kram fra de Østriske Alper!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.