… og der var udsalg i St. Johan i Tyrol…

17.07.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff, today


Nå ja, ikke i alle butikker selvfølgelig, men lige netop i én af sportsbutikkerne… og hvor passede det fint, når nu jeg havde besluttet at jeg simpelthen var nødt til at have flere par af de korte Nike-shorts.

Det er de røde jeg har på, på billedet herover… som i øvrigt er fra min allerførste tur på mountainbike.

Jeg burde måske have investeret i rigtige cykelbukser, da jeg faktisk blev lidt øm i bagen; men jeg er ikke sikker på, at jeg kommer til at dyrke ret meget cykling, når vi kommer hjem igen – mest fordi jeg ikke har tiden til det, for det var rigtig fedt!!

Men Nike-shortsene… de er både pæne, korte – og dermed behagelige i varmen og så sidder de godt…

Jeg måtte slippe 10€ – så hep hey… haps!!

Fortsat skøn sommer!

Kram

2 thoughts on “… og der var udsalg i St. Johan i Tyrol…

  1. Sommer i Tyrol ser jo helt fantastisk ud, og når der så oven i købet er udsalg, så kan man vist ikke ønske sig mere? Skønt billede og fedt at du er så aktiv på ferien:)

    • Vi var ret heldige med vejret… vi har én gang været der, hvor det regnede hver dag ha ha – så vi nød at vi kunne være ude og være aktive og på den måde nyde den fantastiske natur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.