23.7.2015 Outfit…

23.07.2015 af: walkinrunout Kategori: outfit , , ,


Når nu solen ikke vil fremkalde de fine klare farver, er jeg jo selv nødt til det – her i form af en gammel, men højt værdsat cardigan fra Odd Molly.
Den er hæklet i hånden og jeg tænker, at det må have taget oceaner af tid… men flot er den.
Jeg har sat den sammen med jeans og hvide Nikes – for det skal trods alt ikke blive for vildt ha ha

Jeg nyder min sidste ferieuge herhjemme og får trænet, vasket og lavet en masse småting… super dejligt. I morgen tager jeg til Løkken, for at aflevere mine drenge – de skal være på ferie hos Bedstemor og Bedstefar, som er i sommerhus der.
Håber på sol og sommer – det er nu engang sjovere, når man kan bade.

Kram!

4 thoughts on “23.7.2015 Outfit…

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Instagram


Bloglovin

Follow on Bloglovin Follow on Bloglovin

Facebook

Emner

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fløg Blog med Email