Kan man overhovedet få nok af ferie?

26.07.2015 af: walkinrunout Kategori: travel

Kan man overhovedet få nok af ferie? – hmm Det kan man sikkert godt, men jeg må indrømme, at jeg ikke lige har oplevet det.. i hvert fald ikke siden jeg er blevet voksen.

Jeg husker svagt, at skolernes sommerferie godt kunne være lidt lang, hvis bedsteveninderne ikke var hjemme på samme tid som jeg selv, men om jeg ligefrem ønskede ferien slut… kan jeg altså ikke mindes.

Men i dag… eller i aften… er min sommerferie for i år forbi – lidt vemodigt, men så alligevel ikke – for jeg holder virkelig rigtig meget af hverdagen og ved jo, at tiden går hurtigt og snart er det ferietid igen og jeg ved at den bedste “kur” er, at se på kommende ferier… så det gør jeg da bare…

Jeg drømmer om to typer af ferier – ud over, at jeg elsker de små weekend-get-aways som vi også tager – og den ene er en tur til USA, hvor jeg virkelig gerne vil opleve den storslående og anderledes natur men også de store byer, der aldrig sover.

Den anden er en safaritur til Kenya eller sydafrika. Jeg har for mange år siden arbejdet i Namibia i to måneder og var der på en lille uges safari – storslået og helt fantastisk og jeg ville virkelig godt afsted sammen med min mand og mine drenge… og opleve de vilde dyr sammen med dem.

Ticket2Travel er en ny dansk online flybookingside, som hjælper dig med at finde billige flybilletter.  De har ingen skjulte gebyrer, har dansk kundeservice og så er de medlem af rejsegarantifonden og hvis man ønsker det er det også muligt at fremsøge hoteller sammen med flybilletterne. Find hoteller/fly på denne side hvis det frister…

Jeg har ikke trykket køb endnu – men jeg har virkelig lyst!!! Åhh – godt, jeg allerede har planer om en lille get-away om lidt over en måned.

Til de af jer der stadig har ferie – eller måske endda oven i købet først skal til at holde ferie nu… nyd det og kæmpe KRAM!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.