Multifarvet Asics…

29.07.2015 af: walkinrunout Kategori: exercise, new stuff


Da jeg først blev opmærksom på disse multifarvede sko, tænkte jeg…. Arrgh… ej de er for meget – men når man så får noget farve på benene og solen begynder at skinne og varme (ja, nu er det altså solen i Italien og Østrig jeg taler om… for her i DK er der ikke helt nok), så blev jeg alligevel ret hooked på dem.

Jeg deltog i en konkurrence på Facebook, for at vinde et par, men vandt desværre ikke… kunne ellers have været fedt… – så jeg var nødt til selv at købe dem.

I min lokale Intersport fandt jeg dem i både juniorafdelingen og dameafdelingen… og vil I tænke jer… – der er overlap i størrelserne på disse to typer sko og faktisk så meget at str. 40 (som jeg bruger)  i junior er en smule større end str. 40 i damemodel… ikke noget problem for mig, da juniormodellen samtidig var noget billigere – 599 for juniormodellen og 999 for damemodellen… wtf!!!

Så velkommen til multi-pang-farver i junior-size… (jeg kan ikke helt finde ud af, om det går frem… eller tilbage for mig ha ha)

Hvad synes I om dem?

 

Kram!

5 thoughts on “Multifarvet Asics…

  1. F… de er fede!! Jeg har faktisk kigge på lige præcis de samme, da jeg mangler nogle nye løbesko og må tilstå at jeg endnu ikke har fået dem ud af hovedet.

  2. Pingback: Walk in – run out Nye træningssko…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.