Love to wear…

30.07.2015 af: walkinrunout Kategori: I wish , , , , ,

I dag drømmer jeg om lidt mørkere påklædning… det skyldes hovedsageligt én ting… eller rettere ét køb… (men det fortæller jeg om senere…) Under alle omstændigheder kunne jeg rigtig godt tænke mig en sort/grå “uniform” sat sammen med en smule blåt, rødt og guld.

Jeg faldt over blusen hos Milium.dk – den er fra LaLa Berlin, som de fleste sikkert kender for deres smukke, varme, bløde cashmeretørklæder – sådan ét drømmer jeg også om og jeg synes den blå farve er virkelig pæn året rundt – men blusen… den er virkelig, virkelig flot… den lukkes i nakken med en lille knap og er derfor feminin, selvom den i stof og farve er mere i den rå ende… skøn kontrast!

Bukserne er fra Acne og i grå, som jeg synes er en rigtig flot farve når ikke lige det hele skal være sort. En ny sort taske leder jeg stadig efter – ikke fordi der mangler muligheder, men mere fordi jeg simpelthen ikke kan vælge… jeg vil gerne have én med både lille hank og stor rem, og så skal den være stor, men ikke for stor og endelig skal der være mange rum, så jeg kan holde styr på det hele og sidst men ikke mindst… og det er her det er svært… den skal være fin, men den skal samtidig være en hverdags-arbejdstaske og derfor ikke for fin. Den jeg viser her er fra Jerome Dreyfuss og den er jeg vist nødt til at se nærmere på.

Støvlerne behøver ingen præsentation… dem har jeg vist en del efterhånden…

Neglelakken “Cinéma” fra Chanel, har jeg allerede… og det er den smukkeste røde farve jeg nogensinde har ejet… nå ja, sammen med Rouge noir.

Med ovenstående ville det egentlig ikke gøre noget, at sommeren har været kort i år… (ej… sagde jeg det…)

Blusen har jeg som skrevet fundet hos Milium.dk, en webshop, som er hjemmehørende i Hørsholm, hvor der også er fysisk butik. Jeg bor langt fra Hørsholm og er derfor ret glad for at de har en webshop. De brands som de forhandler er lige min stil – rå, enkle og feminin, som fx Isabel Marant

Etoile, Acne, Costummade, IRO, T by Alexander Wang og mange flere – Se et udvalg her. Der er altid gratis fragt og lige nu er der også mulighed for at gøre et udsalgskup..

 

Kram!

2 thoughts on “Love to wear…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.