Isabel Marant Étoile – Nowles Boots, Black

31.07.2015 af: walkinrunout Kategori: new stuff

Navnet er Nowles… og hey! jeg har købt dem!!

Kom an vinter!

Nu har jeg altså også sukket efter dem, de tre år de har været fremme, så nu skulle jeg have mig et par, før de blev udsolgt. Jeg plejer ellers at være meget afventende i forhold til ny sæson – da jeg synes det er svært, at tænke på sommeroutfits, når der stadig er koldt og omvendt – men for sulan – med nogle ting, skal man jo være af den hurtige type… lesson learned!

Kender I det?

I øvrigt købte jeg dem hos Filuca V i Aalborg.

Kram!

5 thoughts on “Isabel Marant Étoile – Nowles Boots, Black

    • Ja, det er jeg altså også sikker på – de er jo som en drøm, at have på… og så synes jeg de er vildt pæne 🙂

  1. Pingback: Love to wear…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.