Gør-det-selv-projekter… kælderen…

02.08.2015 af: walkinrunout Kategori: today

Vi er ikke dem, der gør det helt vilde i gør det selv projekter… mest fordi der er så mange ting, som vi synes er sjovere og nok også fordi både min mand og jeg ikke har så stor erfaring med det… – og ja, ved godt, at man jo skal starte et sted… og at stort set alt kan findes med forklaring på youtube!!

Der er dog én ting, som vi næsten altid gør selv… og det er at male – det synes jeg faktisk er ret hyggeligt… når først der er dækket af ha ha.

Nå men næste projekt i vores gamle hus, fra 1938, er at ældstesønnen gerne vil flytte ned i værelset i kælderen, som vi indtil nu, har brugt som gæsteværelse.

Det er et pænt stort værelse, som dog skal både males og fikses lidt op – der er nu brune paneler på væggene, som skal tages ned eller i hvert fald males og så er der nogle rør i den ene side af loftet, der skal inddækkes.. (uhh – får vist brug for ret meget youtube ha ha)

Der er allerede et toilet i vores kælder – og det er fint nok, men jeg kunne godt tænke mig at få lavet et bad også… faktisk havde vi en drøm om, da vi købte huset, at lave et stort lækkert spa, i kælderens grovkøkken – det er aldrig lige blevet til noget, da vi kom i tvivl, om vi ville få brugt det, når det nu var i kælderen.

Så spa bliver det ikke, men måske et brusebad – de koster jo ikke alverden, og så er det sikkert også mere anvendeligt for sønnike.

Barebilligst.dk har en hel række af mulige bad-løsninger og jeg har lidt set mig lun på en brusekabine (se nedenfor), som man ret nemt vil kunne indsætte (tror jeg) – og så kan det jo næsten blive en hele lille “lejlighed” han får nede i kælderen.

Kram!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.